Vocal Light Top-festival

Op 31 oktober deed Leeuwenhart mee op het BALK Vocal Light TOP Festival in de categorie middelgrote groepen. Heel koorzingend Nederland verzamelde zich in het Orpheus theater in Apeldoorn om deel te nemen aan workshops en mee te dingen naar de felbegeerde 1e plaats in hun categorie.

Het was een ‘nek aan nek- race’ en met een punt verschil ging de eerste prijs voor middelgrote groepen naar The Dutchmen. Leeuwenhart behaalde een mooie 2e plaats; De 3-koppige jury – bestaande uit John Damsma, Eva Baggerman en Wil Saenen – gaf ons maarliefst een 8,5 voor ons optreden. De toelichting luidde dan ook “Een Prachtig optreden. Zeer verfijnd, zowel muzikaal als qua presentatie. Proficiat!”

De cd-opnames voor Breek zijn inmiddels achter de rug en het afmixen is in volle gang. Het eindresultaat laat nog even op zich wachten, maar naar verwachting is onze nieuwe cd begin 2010 verkrijgbaar. Stay tuned!

Met al deze spanning en sensatie achter de rug, kan Leeuwenhart zich weer helemaal concentreren op de voorbereidingen van ons nieuwe theaterprogramma ‘In ’t wild’. Ondersteund door onze regisseur Maarten Mourik belooft het een zeer vermakelijke en afwisselende show te worden!