Leeuwenhart zoekt Bas

Gezocht: leeuw met lage brul
Leeuwenhart zoekt het lager op: dat wil zeggen, een bas gezocht met een soepele stem, een goede intonatie en een prettige podiumuitstraling.

Ben jij of ken jij zo iemand? Op de woensdagavond zijn mannen die interesse hebben om mee te zingen van harte welkom bij de repetitie. De eerste helft studeer je samen met de groep aan het nieuwe repertoire zodat je meemaakt hoe dat bij Leeuwenhart gaat. De tweede helft zingt Leeuwenhart liedjes uit het nieuwe theaterprogramma speciaal voor jou!

We zoeken zangers tussen de 18 en 45 jaar, met een soepele stem, een goede intonatie en een prettige podiumuitstraling. Iemand die zich niet laat afschrikken door een auditie. De auditie bestaat uit de volgende onderdelen:
– Zang- en ritmeoefeningen
– Een expressieoefening
– De solo zingen van een lied naar keuze

Leeuwenhart repeteert op woensdagavonden in Griftsteede, in het Griftpark in Utrecht. Affiniteit met ons repertoire is belangrijk en van blad kunnen zingen is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

En als je na een auditie met Leeuwenhart mee gaat doen dan val je met je neus in de boter: ook dit jaar stroomt de optreedkalender weer vol!

Neem direct contact met ons op en doe een repetitie met ons mee.