Leeuwenhart wint Eerste Klasse Grote Vocal Groups

“Een rijkdom in klank”, “Een uitstekend koor dat zich helemaal geeft”, zijn slechts een paar opmerkingen uit het juryrapport. Gisteren won Leeuwenhart de eerste prijs in de eerste klasse van de Grote Vocal Groups!

Na een flinke voorbereiding, togen wij 9 november naar de Doelen in Rotterdam. Tijdens het  Balk TOP Festival traden we op met nieuw repertoire, nieuwe choreografieën en nieuwe outfits. Met ‘Zeg wat je voelt’, ‘Wanneer jij slaapt’, ‘Stil in mij’ en ‘E35’, zetten we een stevig optreden neer. Dit bleek uit het resultaat: Leeuwenhart won de eerste prijs in de eerste klasse van de categorie Grote Vocal Groups!

De jury – bestaande uit John Damsma, Eva Baggerman en Maarten van Mourik – beloonde ons harde werken met maar liefst 129,5 van 150 punten! Daarmee behaalden we de eerste plek en mochten we in het avondprogramma nogmaals zingen voor het volledige publiek in de Grote Zaal van de Doelen.

Ook Pangaea en Vocalicious die onder leiding van Tijs Krammer respectievelijk de eerste en tweede plaats veroverden in de Direct Mics competitie, zongen het dak eraf. Gefeliciteerd!

www.pangaeawereldmuziek.nl
www.vocalicious.nl

Bekijk hieronder een filmpje van ons optreden in de Grote Zaal van De Doelen tijdens het avondprogramma.