Nog één keer VolZin op 19 april!

We waren er al even mee bezig, maar nu kunnen we aankondigen dat het echt door gaat! Na het grote succes van de 4 uitverkochte optredens in februari en maart zet Leeuwenhart op 19 april nog één keer het programma VolZin op de planken! Dit optreden zal de allerlaatste zijn met onze dirigent Tijs. Wat zullen we hem missen!

Achttien liedjes waarin de Nederlandse taal centraal staat; repertoire uit de kleinkunst, maar ook verrassende vertalingen van pop- en jazzklassiekers als Blackbird en Route66.

Schrijfster en columniste Vroukje Tuinman vertaalde speciaal voor ons de jazzstandards ‘If I could write a book’ en ‘Let’s call the whole thing off’.  Op het podium  hebben we deze tour een speciale gast:  ‘De man van Taal’;  de Utrechtse dichter Ruben van Gogh. De regie van de voorstelling is in handen van Meta Stevens.

De winnaar van de hertaalwedstrijd Hofkoren, Showkoor Cool’n Hot, zal tijdens ons programma een gastoptreden verzorgen. Heel toepasselijk voor ons taalprogramma.

Heeft u ook zo’n spijt dat u deze show niet heeft gezien? Waren de voorstellingen al uitverkocht toen u een kaartje wilde kopen? Of had u nét op alle data al iets anders gepland? Grijp dan deze kans en reserveer snel een kaartje!

De show zal vanaf 20:00 uur plaatsvinden in theater De Reggehof, De Höfte 5 in Goor.

De voorstelling is inmiddels al geweest. U kunt geen kaarten meer bestellen.