Gastenboek

We vinden het altijd leuk om van je te horen! Heb je een vraag of opmerking dan kun je ook mailen maar communicatie@[DITWEGHALEN]koorleeuwenhart.nl

8 thoughts on “Gastenboek

 1. We hebben genoten van jullie optreden in Karel V in Utrecht op 2 juni. Fantastisch om te horen met wat voor ‘gemak’ jullie de covers zingen, gebracht met veel plezier en humor. Ook treffend de subtiele ondersteuning van ritme- en instrumenten. Dank voor een heerlijk concert.

  Groet,
  Jeanette en Alfred uit Utrecht

 2. Ik ben gisteren als een vriendin van Rogier naar jullie komen kijken in Karel V tijdens Vocaal Kabaal. Wat een prachtige performance! Ik heb erg genoten van de kwaliteit van jullie zang en de originele arrangementen. Leuke uitstraling!

 3. Vanmiddag in Anna Paulowna hebben wij (mijn partner en ik ) genoten van jullie geweldige optreden! Blij dat Tessa afgelopen week nog even gemaild had dat jullie gingen optreden; we hadden het niet willen missen. Veel succes met de verdere optredens.

 4. Wat een mazzel: Leeuwenhart in de polder, op 3 autominuten bij me vandaan. Die kans liet ik me niet ontglippen. Als ex-Close-Upper weet ik hoe ontzettend knap het is om muziek zo ten gehore te brengen. Zuiver, prachtige dynamiek en een compliment voor de regie! Ik heb genoten!

 5. Gisteren in de Doelen geweest en 2 keer mogen genieten van jullie optreden. het is nog geen Sinterklaas maar ik heb gisteren al wel 2 keer een geschenkt van jullie mogen ontvangen in de vorm van het nummer ” Stil in mij” 2 maal een kippenvel moment. Hartelijk bedankt. Groeten vanuit Midelburg Anton Schuit

 6. Vandaag de uitvoering bijgewoond in de berenkuil.Heb heel erg genoten!!De discipline,homogeniteit,zuivere stemmen.Het was geweldig en ik wens u nog veel succes in de toekomst.Hartelijke groet, J.M. van Klink.

 7. Vanavond jullie laatste optreden samen met Tijs gezien, in een woord geweldig en erg bijzonder!!! Na de pauze met het lied dochters had ik even mijn zakdoek nodig, ik vond dat zo ontroerend! Daarna was er weer een lied met humor, ik vond alles erg afwisselend.
  Ik hoop dat iedereen weer heelhuids thuis is gekomen, want wat hadden jullie er veel voor over om zo’n eind te reizen, ik ben jullie dankbaar, ik heb er heel erg van genoten!
  Ik wens jullie nog veel succes, ook met het vinden van een nieuwe dirigent, wat niet mee zal vallen denk ik. Aan jullie zangkunde zal het niet liggen, jullie hebben prachtige stemmen en het is heel goed verstaanbaar en dat terwijl het zacht is gezongen, ja, echt bijzonder!
  Rustige Pasen gewenst en hopelijk tot ziens, ik zal jullie promoten!
  Zanggroeten, Irma. ( en voor sommigen van jullie ook dansgroeten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *